Published On: lun, Mai 14th, 2012

Brailenii violenti, sanctionati de politisti

Share This
Tags

Vineri, la orele 10.15, la sediul Politiei Municipiului Braila s-a prezentat braileanca M.I., care a reclamat ca, in ziua de 7.05.2012, in jurul orei 12.00, in timp ce se afla pe strada Progresului, in fata locuintei sale, a fost lovita cu o coada de matura, peste picioare si in zona capului, de nepotul acesteia, M.C., care locuieste la aceeasi adresa. In urma loviturilor primite, partea vatamata a suferit leziuni care au necesitat pentru vindecare un numar de 3-5 zile de ingrijiri medicale.

Politistii i-au intocmit agresorului dosar penal pentru lovire sau alte violente.

In aceasi zi, la orele 15.00, T.G. (61 de ani), din satul Maru-Rosu, orasul Insuratei, a reclamat la Politie ca, in seara zilei de 24 ianuarie 2012, la orele 21.30, localnicul A.M. (44 de ani) l-a lovit cu un obiect contondent si cu picioarele, in timp ce se afla la locuinta acestuia, fapt pentru care a fost transportat la spital pentru ingrijiri medicale, fiind internat pâna in data de 29.01.2012.

In ziua de 10 mai a.c., acesta s-a prezentat la SJML Braila, unde a fost examinat, urmând a i se elibera certificatul medico-legal.

Politistii au efectuat cercetari si au intocmit dosar penal pentru lovire sau alte violente.

La orele 18.30, M.S. (66 de ani), din orasul Faurei, a reclamat la Politie ca, in timp ce se deplasa pe strada Pacii catre domiciliul sau, a fost amenintata si lovita de localnicul V.M., care se afla sub influenta bauturilor alcoolice.

In urma cercetarilor efectuate, politistii i-au intocmit agresorului dosar penal sub aspectul savârsirii infractiunilor de lovire sau alte violente si amenintare.

Comentarii

comentariu

About the Author

-