Published On: mie, Mai 9th, 2012

Brailenii batausi s-au ales cu dosar penal

Share This
Tags

La data de 7 mai a.c., la orele 11.00, braileanca B.P. (81 de ani) a reclamat la Politia Municipiului faptul ca, in seara anterioara, in jurul orelor 22.00, in timp ce se afla la domiciliu, fiul ei, B.I. (56 de ani), a lovit-o cu pumnul in zona capului.

Politistii s-au deplasat la fata locului, au desfasurat primele cercetari si au intocmit dosar penal pentru savârsirea infractiunii de lovire sau alte violente.

In aceeasi zi, la orele 11.20, B.S. (43 de ani), domiciliat in municipiu, a sesizat la Politie faptul ca, la data de 4 mai a.c., in jurul orelor 18.00, in timp ce se afla in fata scarii blocului unde domiciliaza, a fost lovit, fara motiv, cu piciorul, in zona genunchiului piciorului stâng, de vecinul lui, I.M. (31 de ani).

Politistii au intocmit dosar penal si desfasoara cercetari sub aspectul comiterii infractiunii de lovire sau alte violente.

Tot ieri, la orele 15.30, la sediul Politiei Municipiului s-a prezentat braileanca P.D. (38 de ani), care a sesizat ca, in seara de 5.05.2012, in jurul orelor 20.00, in timp ce se afla la domiciliu, fostul ei sot, P.N. (41 de ani), care locuieste in acelasi imobil, a lovit-o cu pumnul in zona pieptului si a fetei.

In cauza a fost intocmit dosar penal sub aspectul comiterii infractiunii de lovire sau alte violente si continua cercetarile.

Comentarii

comentariu

About the Author

-