Published On: joi, Mai 24th, 2012

Brailenii batausi s-au ales cu dosar penal

Share This
Tags

In dimineata zilei de 23 mai a.c., la orele 9.00, politisti din cadrul Sectiei 3 de Politie Rurala Surdila Gaiseanca au fost sesizati de B.N. (50 de ani), din municipiul Constanta, despre faptul ca, in seara zilei de 20.05.2012, in timp ce se afla in incinta unui cafe-bar din localitatea Visani, a fost lovit de B.M. (25 de ani), din orasul Ianca.

Politistii au desfasurat primele cercetari si au intocmit dosar penal pentru comiterea infractiunii de lovire sau alte violente.

La orele 15.10, braileanul S.I. (21 de ani) a reclamat la Politie faptul ca, in noaptea de 21 spre 22 mai a.c., la orele 3.00, a fost lovit de P.C. (23 de ani), din municipiu, in timp ce se aflau in apropierea parcului amplasat pe strada Radu Negru.

Victima a fost examinata din punct de vedere medico-legal si s-a stabilit ca a suferit vatamari corporale care necesita pentru vindecare 7-9 zile de ingrijiri medicale.

In cauza a fost intocmit dosar penal sub aspectul comiterii infractiunii de lovire sau alte violente.

La orele 18.50, A.M. (33 de ani), din comuna Baraganul, a reclamat la Sectia 5 de Politie Rurala Viziru faptul ca, in timp ce se deplasa pe DE 584, pe raza localitatii de domiciliu, a fost ajuns din urma de localnicul T.N. (27 de ani), care se deplasa cu atelajul hipo, si, pe fondul unui conflict anterior, l-a lovit cu biciul in zona spatelui.

Politistii au intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de lovire sau alte violente, cercetarile fiind continuate pentru clarificarea situatiei de fapt.

Comentarii

comentariu

About the Author

-