Published On: lun, Mai 14th, 2012

Brailence cercetate pentru infractiuni economice

Share This
Tags

In urma cercetarilor efectuate de politisti de la Serviciul de Investigare a Fraudelor s-a inceput urmarirea penala fata de braileanca G.R. (61 de ani), pentru savârsirea infractiunii de delapidare.

Politistii au probat ca, in perioada martie 2008- februarie 2012, in calitate de administrator al unei asociatii de proprietari din municipiu, prin delapidare, a adus un prejudiciu in suma de 33.726 de lei.

Politisti de la acelasi serviciu au definitivat cercetarile si au inceput urmarirea penala si fata de C.M. (55 de ani), din Braila, pentru savârsirea infractiunii de gestiune frauduloasa.

Aceasta, in calitate de asistent maternal profesionist, a cheltuit suma de 4.000 de euro, apatinând minorei R.I., pe care o avea in plasament.

Politistii au stabilit ca, in luna ianuarie 2012, minora a fost infiata si, la solicitatrea descarcarii gestiunii de catre agentul maternal, acesta a declarat ca suma de bani a fost cheltuita, cu toate ca, in conformitate cu legislatia in vigoare, suma nu putea fi ridicata decât cu acordul unei comisii.

Comentarii

comentariu

About the Author

-