Published On: mie, Mai 9th, 2012

Brailean impuscat in plina strada

Share This
Tags

Aseara, la orele 21.25, O.D., de 35 de ani, din municipiu, a reclamat la Politie ca, in jurul orelor 19.30-20.00, deplasandu-se pe jos pe Calea Galati, dinspre strada Grivita, catre Bulevardul Dorobantilor, a simtit mai multe lovituri in spate, fara sa-si dea seama de unde au provenit si neauzind niciun fel de zgomote, dupa care a mers la domiciliu, solicitand ambulanta.

In baza celor sesizate, politistii au efectuat cercetari si au stabilit ca victima, aflata in stare de ebrietate, prezenta o plaga superficiala la nivelul epidermei regiunii lombare stanga, din care a fost extrasa o bila metalica cu diametrul de 4 mm, care a fost ridicata in vederea cercetarilor. Nu a fost necesara internarea.

Politistii de la Biroul Arme, Explozivi si Substante Periculoase au efectuat cercetarea zonei indicate, impreuna cu persoana reclamanta, fara sa fie identificate urme sau mijloace materiale de proba. Acesta nu a dorit sa depuna plangere.

Politistii au intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de lovire sau alte violente si uz de arma neletala fara drept, si continua cercetarile pentru stabilirea cu exactitate a situatiei de fapt.

Comentarii

comentariu

About the Author

-