Published On: mar, Mai 22nd, 2012

Bataie intre consateni

Share This
Tags

Ieri, politisti de la Sectia 1 de Politie Rurala Braila au fost sesizati de D.I. (55 de ani), din satul Baldovinesti, comuna Vadeni, cu privire la faptul ca, in timp ce se deplasa pe strada Panait Istrati, localnicii C.V. si C.M. l-au lovit cu palmele peste fata.

Reclamantul a declarat ca se va prezenta la Serviciul de Medicina- Legala in vederea eliberarii unui certificat medico-legal. Politistii au efectuat cercetari, au constatat ca in urma loviturilor primite nu a fost necesara transportarea victimei la spital pentru ingrijiri medicale, iar in cauza au intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunii de lovire sau alte violente. Tot ieri, la orele 13.30, brailenca B.G. a reclamat la sediul Politiei Municipiului Braila faptul ca, la orele 6.30, inainte de a pleca de la domiciliu, sotul ei, B.D., a lovit-o cu pumnul in zona fetei si a corpului, amenintand-o cu acte de violenta.

Politistii au efectuat cercetari si au intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunilor de lovire sau alte violente si amenintare.

Comentarii

comentariu

About the Author

-