Published On: mar, Mai 22nd, 2012

Asigurare auto falsa depistata la controlul de frontiera

Share This
Tags

Politistii de frontiera vasluieni au intocmit dosar penal pe numele unui cetatean roman care intentiona sa tranziteze P.T.F Albita cu un Volkswagen, folosindu-se de o asigurare auto falsa, desi autoturismul avea inspectia tehnica periodica expirata.

In ziua de 21 mai a.c., in jurul orei 21.00, la P.T.F.Albita/I.T.P.F. Iasi, s-a prezentat la controlul pentru trecerea frontierei, conducand un autoturism marca Volkswagen inmatriculat in Marea Britanie, cetateanul roman Andrei B., in varsta de 31 de ani.

In urma controlului efectuat asupra documentelor prezentate la control a rezultat faptul ca inspectia tehnica a autoturismului a expirat la data de 01.04.2012, iar asigurarea auto, eliberata de o firma de asigurari din Marea Britanie, nu indeplineste conditiile de forma si fond ale unui document autentic.

Politistii de frontiera i-au intocmit barbatului dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunilor de uz de fals si  conducerea unui autoturism pe drumurile publice din Romania fara drept de circulatie, urmand a fi prezentat Parchetului de pe langa Judecatoria Husi cu propunerile legale.

Comentarii

comentariu

About the Author

-