Published On: joi, Mai 31st, 2012

Alianta pentru Viitorul Brailei ne intoxica viitorul

Share This
Tags

De doua saptamani, Diacomatu si sustinatorii lui din Alianta pentru Viitorul Brailei acuza in stanga si-n dreapta ca adversarii lor politici practica o campanie murdara si se arata oripilati de ceea ce li se intampla unor oameni buni, cum sunt ei. Ei, zilele trecute am aflat ca cel dintai Fiu al Brailei si sustinatorii lui practica o campanie toxica la propriu, nu doar la figurat. Mai concret, un satean din comuna Dudesti a impartit copiilor pe strada prajituri expirate, in timp ce-i indemna pe parintii lor sa-l voteze pe Diacomatu la presedintia Consiliului Judetean. Din fericire, unul dintre consatenii individului s-a uitat la eticheta, inainte ca sa apuce copilasii sa guste din prajitura si a vazut, stupefiat, ca acestea erau expirate. Omul i-a alertat si pe ceilalti cetateni si au anuntat politia. A fost doar o intamplare ca barbatul respectiv a fost vigilent si a verificat eticheta, fiindca, altfel, zeci de copii ar fi consumat dulciurile care i-ar fi putut imbolnavi.

Daca n-ar fi o situatie de-a dreptul periculoasa, mai ca ne-am gandi ca Diacomatu si oamenii lui au gasit o noua metoda de a tine departe de urne brailenii din mediul rural, care voteaza in numar prea mare cu USL. Initial, gasca lui Diacomatu a incercat sa-i duca pe sateni cu zaharelul, insa n-a tinut, fiindca cea mai mare parte a alegatorilor habar nu aveau cine-i ala Diacomatu si nici daca primeau diverse chestii ca sa-l tina minte – ne referim, evident, la brosuri, nu la mita electorala, ca toata lumea stie ca Diacomatu nu practica asa ceva -, nu reuseau sa-i retina numele. Mai mult, liderii locali AVB se temeau ca oamenii, confuzi, o sa caute pe liste Bancomatu, asa ca au schimbat tactica. Au trecut la artileria grea, ca sa-i tina pe sateni departe de sectile de votare. Si cand spunem “artileria grea”, ne referim la prajituri ( expirate) pentru copii. Nu de alta, dar cand copiii sunt bolnavi, parintii stau cu ei acasa, sau la spital, nu le arde de mers la vot.  Dupa cat se vede, astia de la Alianta pentru Viitorul Brailei ne intoxica viitorul cu prajituri expirate…

Daca tot apeleaza la asemenea metode de imobilizat electoratul in locuintele proprii, prin toxiinfectii alimentare, le sugeram lui Diacomatu si sustinatorilor lui sa lase copiii in pace si sa se concentreze asupra adultilor, ca astia rezista mai bine la alimente stricate, iar efectele sunt mai putin periculoase. Eventual pot sa incerce cu bautura botezata, iar daca intra in Pisc, pot sa imparta direct spirt, ca miez de paine au si oamenii din zona.

Comentarii

comentariu

About the Author

-