Published On: lun, Mai 14th, 2012

20.400 de tigarete descoperite de politistii de frontiera galateni

Share This
Tags

Politistii de frontiera galateni pe timpul desfasurarii unei actiuni specifice pe linia prevenirii si combaterii traficului ilicit cu tigari, desfasurate pe raza judetului Galati au descoperit 20.400 de tigarete cu timbru de acciza de Republica  Moldova.

In data de 10 mai, in jurul orei 18.00, politistii de frontiera din cadrul Biroului Combaterea Migratiei Ilegale si a Infractionalitatii Transfrontaliere si din cadrul Compartimentului Sprijin Operativ a Serviciului Teritorial al Politiei de Frontiera Galati, pe timpul desfasurarii unei actiuni pe linia prevenirii si combaterii traficului ilicit cu tigari, pentru valorificarea unei informatii aflate in lucru au oprit in trafic, pentru control, pe DE 87, comunicatia Galati – Giurgiulesti, un autoturism marca Volvo S80, inmatriculat in Bulgaria, condus de catre Tudor G., cu cetatenie romana si Republica Moldova, in varsta de 26 ani.

In urma controlului amanuntit politistii de frontiera au descoperit intr-un locas special amenajat situat in interiorul portbagajului, deasupra barei de protectie si in cele patru pneuri ale autoturismului, cantitatea de 20.400 tigarete cu timbru de acciza Republica Moldova.

Barbatul a declarat ca tigaretele ii apartin si intentiona sa le comercializeze pe raza municipiului Galati. Totodata, acesta a mai declarat ca a confectionat in urma cu câteva zile locasul special amenajat si ca nu a fost ajutat de nimeni la ascunderea tigarilor in pneuri si in locasul mentionat.

Tigaretele in valoare de 2.738 lei si autoturismul in valoare de 22.000 lei au fost ridicate in vederea confiscarii.

Politistii de frontiera au intocmit barbatului lucrare penala sub aspectul  savarsirii infractiunii de contrabanda.

Comentarii

comentariu

About the Author

-