Published On: mie, Mai 2nd, 2012

2 puncte si un loc pe podium

Share This
Tags

*Derby-ul orgoliilor, doar pentru Dunarea Braila

Inca de dimineata, site-ul celor de la HCM Baia Mare avea sa anunte meciul de astazi, 2 mai, in care echipa locala HCM intalnea HC Dunarea Braila. Ziua de azi a avut in prim plan un singur nume, Ioan Baban, fost tehnician al HCM-ului si actualul antrenor al HC Dunarea Braila. In asta a constat derby-ul orgoliilor, fiindca pe teren s-a vazut clar diferenta dintre cele doua echipe.

Daca in primele minute de joc, HC Dunarea s-a impus pe tabela de marcaj in fata gazdelor, 1-3 (min 4) ,urmatoarele minute au apartinut HCM-ului, care a inscris 4 goluri in poarta aparata de Dobre, in timp ce brailencele nu au mai reusit sa inscrie decat un gol, 5-4 (min 11). Dupa primul sfert de ora, Dunarea reintra in avantaj 6-7 (min17), ca de aici pana in minutul 26 sa se mearga umar la umar 8-9 (min26), elevele antrenate de Ioan Baban si Cristi Preda intrand la pauza cu un avantaj de 2 goluri, 10-12 dupa 30 de minute de joc.

Dupa cum ne-am obisnuit in acest sezon, in repriza a doua HC Dunarea Braila joaca mult mai atent, asa cum a facut si in aceasta partida, inscriind in primele minute 3 goluri in poarta baimarencelor, in timp ce gazdele nu au putut sa o invinga pe Dobre decat o data 11-15 (min 39). De aici si pana la finalul reprizei,  Dobre a blocat poarta, gazdele inscriind doar de 6 ori, pe cand atacul brailean a mai marcat de 9 ori si s-a desprins pe tabela de marcaj la 7 goluri, scorul dupa 60 de minute fiind de 17-24 pentru HC Dunarea Braila.

Victoria in fata baimarencelor aduce clubului brailean cele 2 puncte care urca echipa pe pozitia a treia a clasamentului, acumuland  34 de puncte, cu un punct mai mult decat ocupanta locului 4, HC Zalau. Urmatoarea partida a HC Dunarea Braila are loc sambata, 5 mai, in deplasare pe terenul celor de la CSM Bacau.

HC Dunarea Braila: Dobre (14+3-7 metri), Yushchenko 6, Adespii 4, Iancu 4 (1-7 metri), Brot 3,  Craciun 2, Lobach 2, Dragut 1, Esanu 1, Perianu 1.

Comentarii

comentariu

About the Author

-