Published On: mar, Mai 22nd, 2012

13.680 tigarete depistate la Sculeni

Share This
Tags

In Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni, echipa comuna de control a  descoperit 13.680 tigarete ascunse si nedeclarate intr-un  autoturism de lux.

La data de 21 mai a.c., in jurul orelor 16.30, s-a prezentat in Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni, pentru efectuarea formalitatilor necesare trecerii frontierei, pe sensul de intrare in tara, romanul Alexandrin R., in varsta de 21 ani, domiciliat in municipiul Iasi, conducand un autoturism marca Audi.

In urma controlului amanuntit efectuat asupra autoturismului  mai sus mentionat, echipa formata din inspector vamal si politist de frontiera a descoperit, ascunsa si nedeclarata, intr-un locas special amenajat prin compartimentarea rezervorului de combustibil si in aripile autoturismului cantitatea de 13.680 tigarete marca „Plugarul” cu timbru de acciza Republica Moldova.

Conform prevederilor legale in vigoare intreaga cantitate de tigari si autoturismul au fost ridicate in vederea confiscarii si barbatul a fost sanctionat contraventional cu amenda in valoare de 10.000 lei.

Cercetarile continua pentru stabilirea intregii arii infractionale.

Comentarii

comentariu

About the Author

-