Published On: mie, Apr 4th, 2012

Viorel Balcan vrea sa se intoarca in PSD

Share This
Tags

Dupa ce a parasit PSD – partidul care l-a facut mare, inclusiv deputat de Braila, si a plecat “in spume” la PDL, Viorel Balcan vrea sa-i paraseasca acum si pe “portocalii”, in bratele carora se aciuiase ca sa scape si de niscai posibile dosare penale, si sa revina la matca.

Informatia de mai sus a fost confirmata chiar de catre presedintele PSD Victor Ponta, care l-a nominalizat pe Balcan, alaturi de multi alti traseisti politici din Romania. „Acum sunt multi care vor sa vina inapoi. Ma refer la domnul Balcan, care a devenit PDL-ist”, a declarat Ponta, care a precizat ca una din cele trei rezolutii care vor fi votate pe 7 aprilie, in congresele celor trei partide care compun USL, se refera la interdictia colaborarii politice a oricaruia din cele trei partide cu Traian Basescu si cu PDL.

Victor Ponta a fost prezent marti la Braila la Conferinta Extraordinara a PSD, in care a fost aprobata lista lunga de consilieri municipali si judeteni si au fost desemnati delegatii la Congresul din 7 aprilie.

Comentarii

comentariu

About the Author