Published On: mie, Apr 25th, 2012

Vineri, şedinţă a Colegiului Prefectural

Share This
Tags

Vineri, 27.04.2012, ora 11.00, la Mare  a Prefecturii va avea loc şedinţa Colegiului Prefectural, cu următoarea ordine de zi:

1.Raport privind activitatea desfăşurată de către Direcţia pentru Agricultură Judeţeană Brăila pe trimestrul I 2012 şi măsurile stabilite pentru derularea în condiţii optime a campaniei agricole de primăvară.

2. Măsurile care au fost lansate şi care urmează a fi lansate în anul 2012 cu finantare prin Fondul European Agricol pentru Dezvoltare Rurala.

3. Prezentarea activităţii desfăşurate de către Oficiul Judeţean de Ameliorare şi Reproducţie în Zootehnie Brăila pe trimestrul I 2012.

4. Informare cu privire la gradul de asigurare a materialului semincer, la efectuarea inspecţiilor în câmp a loturilor semincere înscrise şi admise spre multiplicare şi la acreditarea agenţilor economici furnizori de seminţe şi de material săditor, pe trimestrul I 2012, întocmită de  Inspectoratul Teritorial pentru Calitatea Seminţelor şi Materialului  Săditor Brăila .

5. Proiect de hotărâre pentru aprobarea Programului de măsuri al Direcţiei pentru Agricultură Judeţeană Brăila, pentru derularea în condiţii optime a campaniei agricole de primăvară 2012.

6. Diverse.

Comentarii

comentariu

About the Author

-