Published On: lun, Apr 9th, 2012

Victorie pentru locul 2

Share This
Tags

*HC Dunarea Braila – Cetate Devatrans 33 – 29 (19 – 13)

Astazi, 9 aprilie, Sala polivalenta “Danubius” a gazduit meciul restant, din etapa a XVI-a, dintre HC Dunarea Braila si ocupanta penultimului loc, Cetate Devatrans.

Dupa o victorie lejera in fata celor de la HCM Roman, fetele antrenate de Ioan Baban si Cristi Preda au intrat pe teren cu moralul ridicat si au inceput partida in forta, fiind la conducere pe tot parcursul meciului.

Debutul partidei anunta clar un meci in care echipa braileana se impunea cu o diferenta mare, jocul cu pivotul mergand foarte bine in atacul brailean, Lobach, fiind una dintre marcatoarele de baza ale gazdelor.

Avansul pe tabela de marcaj a clubului brailean s-a mentinut pana la pauza, unde fetele indrumate de pe banca tehnica de Ioan Baban, au intrat la vestiare cu 6 goluri avans, prima repriza incheindu-se 19 – 13 pentru gazde.

Lupta hunedorencelor de la inceputul celei de-a doua reprize, s-a dovedit la final a fi una slaba, apararea braileana fiind asul din maneca al fetelor, echipa oaspete fiind nevoita sa prelungeasca atacul pana la limita pasivului.

Cu toate ca si-au facut singure meciul greu, brailencele s-au impus pana la final si au teminat partida cu Cetate Devatrans cu un avans de 4 goluri, tabela aratand dupa 60 de minute de joc, 33 – 29 pentru HC Dunarea.

Dupa aceasta victorie, HC Dunarea Braila urca pe locul 2, cu un total de 29 de puncte din 19 partide.

Urmatorul meci al echipei brailene este, miercuri 11 aprilie, cand HC Dunarea joaca pe terenul galacticelor de la Oltchim. Partida va fi transmisa in direct de Digi Sport, incepand cu orele 17.30.

Comentarii

comentariu

About the Author

-