Published On: Soare, Apr 1st, 2012

Victorie lejera: HC Dunarea – HCM Roman 29-25 (14-12)

Share This
Tags

*Atacam Zalaul lui tadici. HC Dunarea Braila la un punct de locul 2

Dupa trei saptamani de pauza, sambata, 31 martie, s-a reluat liga Nationala de handbal feminin, unde HC Dunarea a intalnit pe teren propriu HCM Roman, intr-o partida din etapa XX.

Un meci in care gruparea de la Dunare era clar favorit, aceasta conducand pe tot parcursul meciului, Alina Horjea fiind principala marcatoare.

Debutul partidei anunta clar un meci in care echipa braileana se impunea cu o diferenta mare, aceasta desprinzandu-se de adversare la 4 goluri, insa pana la pauza echipa din Roman a redus din handicap, prima repriza incheindu-se 14-12.

Venite de la cabine cu forte noi, brailencele s-au remarcat si mai mult in primele 10 minute din cea de-a doua repriza, avand un avantaj de sapte goluri (21-14). Echipa din Roman nu a putut tine pasul cu fetele antrenate de Ion Baban si Cristi Preda, scorul final fiind de 29-25.

In aceasta partida oficiala, suporterii braileni s-au bucrat de revenirea Ionelei Goran, care a fost marcatoarea a doua goluri.

De la HC Dunarea Braila au lipsit in aceasta etapa, Andreea Adespii si Adina Brot, care din cauza unor accidentari nu au putut evolua si si-au sustinut echipa din tribuna. Totodata s-a simtit si lipsa Gabrielei Perianu, care este convocata la nationala de tineret. Alaturi de sute de spectatori, partida a fost vizionata si de componentele lotului national de tineret, care sunt in stagiu de pregatire la Braila.

Dupa aceasta victorie, brailencele se aproprie de ocupanta locului 2, HC Zalau, la doar un punct, avand un meci mai putin decat acestea, acumuland acum 27 de puncte in 18 meciuri.

Conducerea clubului nu a anuntat nimic despre reprogramarea celor doua restante cu Cetatea Devatrans si HCM Baia Mare, urmatorul meci oficial al echipei brailene, fiind pe terenul galacticelor de la Oltchim, pe 12 aprilie.

Marcatoare: Horjea 12 goluri, Lobach 4, Yuschenko 3, Craciun 3, Iancu 2, Goran 2, Dragut 1, Constantinescu 1, Esanu 1.

Comentarii

comentariu

About the Author

-