Published On: sâm, Apr 28th, 2012

Victorie importanta pentru HC Dunarea Braila

Share This
Tags

HC Dunarea Braila – Corona Brasov 23-15 (9-7)

Sambata, 28 aprilie, HC Dunarea Braila a disputant penultima partida de pe teren propriu, in compania echipei ASC Corona Brasov.

Inceputul de meci a fost unul echilibrat, ambele echipe mergand umar la umar pana in minutul 16 cand HC Dunarea s-a desprins la doua goluri de oaspete. Greselile ambelor echipe, dar si paradele celor doi portari, au facut ca in aceasta partida sa se inscrie foarte putine goluri, Dunarea Braila intrand la pauza cu un avantaj de doua goluri (9-7).

Ca de obicei, in cea de-a doua repriza, lupta devine tot mai apriga, dar fetele antrenate de Ioan Baban si Cristi Preda au dat mai mult randament pe teren si au reusit sa marcheze alte 16 goluri in poarta Coronei. Daca in prima repriza, Alina Horjea nu a avut un inceput prea bun, cea de-a doua i-a apartinut in totalitate, iar impreuna cu echipa au reusit o aparare buna, astfel incat Corona nu a mai inscris decat 6 goluri in poarta aparata de Dobre.

Ultimele 10 minute au apartinut in totalitate gazdelor care au reusit sa se desprinda de adversare la 6 goluri, scorul dupa 60 de minute fiind de 23-15 pentru HC Dunarea Braila.

Punctele castigate in aceasta partida, duc clubul brailean tot mai aproape de podium si de castigarea medaliei la finalul sezonului.

Urmeaza doua partide in deplasare pentru HC Dunarea Braila, miercuri 2 mai, pe terenul celor de la HCM Baia Mare si sambata, 5 mai, pe terenul celor de la CSM Bacau.

Toate punctele sunt importante acum, iar echipa antrenata de Ioan Baban este obligata sa se intoarca cu cel putin 3 puncte din aceste doua deplasari, pentru a-si mentine sansele de a ocupa locul 3 pe podium.

Comentarii

comentariu

About the Author

-