Published On: Soare, Apr 22nd, 2012

Victorie categorica pentru CF Braila

Share This
Tags

CF Braila – Dunarea Galati 4-1 (2-1)

Dupa ultimele trei etape in care CF Braila nu a mai castigat niciun punct, partida din etapa 22 a adus brailenilor toate punctele puse in joc, obtinand o victorie de moral in fata echipei din orasul vecin.

Duminica, 22 aprilie, stadionul Municipal din Braila a gazduit derby-ul orgoliilor dintre Dunarea Galati si CF Braila. Se anunta un meci greu pentru baietii lui Ion Viorel, dar acestia au pus stapanire pe joc inca din primul minut.

Gazdele au avut lovitura de start, care s-a si finalizat in secunda 50 cu un gol in poarta galatenilor. Necoara executa o lovitura de colt, Marin se inalta la prima bara, trimite cu capul la coltul lung, mingea loveste stalpul portii si intra in plasa.

Palimaru a avut sansa sa desprinda echipa pe tabela de marcaj in minutul 10, cand a trecut printre doi fundasi galateni, dar de la marginea careului trimite pe langa poarta lui Mastacan.

Replica galatenilor a venit in minutul 23, cand Florea se inalta nemarcat in centrul careului dupa o centrare din corner si inscrie cu genunchiul la coltul lung.

In urmatoarele minute Braila beneficiaza de doua lovituri consecutive de colt, la ultima Ivan trimitand cu capul din 10 metri peste poarta. Atacul a continuat la poarta galatenilor, iar Palimaru readuce CF Braila in avantaj pe tabela de marcaj in minutul 30, cand mingea ridicata peste apararea Dunarii ii da ocazia lui Palimaru sa traga din unghiul din dreapta, de la 5 metri direct langa bara coltului lung.

Finalul primei reprize a apartinut in totalitate brailenilor, care au atacat poarta aparata de Mastacan in minutul 42, cand Palimaru recupereaza o minge aproape de linie, centreaza in fata portii pentru Campeanu, care trimite cu capul putin pe langa bara, scorul la pauza fiind de 2-1 pentru gazde.

Veniti cu bateriile reincarcate de la vestiare, elevii lui Ion Viorel au marcat inca din minutul 49, pentru a treia oara in aceasta partida in poarta galatenilor, cand dintr-o centrare peste apararea Dunarii Bosoi plonjeaza la 7 metri si inscrie cu capul langa bara. Zece minute mai tarziu, Campeanu avea sa stabileasca scorul final, cand, dupa o centrare a lui Necoara din corner inscrie cu capul din centrul careului, de la 5 metri, portarul galatenilor neapucand sa reactioneze.

Ca si in prima repriza, finalul a apartinut tot gazdelor, care prin Palimaru si Campeanu mai puteau inscrie in poarta oaspetilor, dar fundasul galatean Cucu si-a facut datoria si a blocat ambele atacuri.

Dupa aceasta victorie categorica, CF Braila acumuleaza 35 de puncte si urca pe locul 5.

Urmatorul meci al brailenilor este miercuri, 25 aprilie, cand joaca in deplasare pe terenul celor de la FCM Bacau.

Comentarii

comentariu

About the Author

-