Published On: lun, Apr 2nd, 2012

Victor Ponta ameninta Guvernul Ungureanu cu plangeri penale

Share This
Tags

Victor Ponta, presedintele Partidului Social-Democrat, dezaproba posibilitatea ca in viitoarea sedinta de Guvern sa fie aprobata HG privind alocarea de fonduri catre primariile PDL, din Fondul de rezerva al Guvernului. Presedintele PSD ii cere premierului sa nu trateze cetatenii in mod discriminatoriu, in functie de optiunile politice, ci in functie de nevoile comunitatilor din care fac parte:

“Sunteti premierul Romaniei, nu al unei clientele si al unui grup infractional. Daca acceptati presiunile de a aloca discretionar si pe criterii politicianiste fonduri pentru clientela PDL, veti deveni complice cu aceasta! Domnule Ungureanu, nu repetati greselile predecesorului dumneavoastra!”, i-a transmis Victor Ponta primului-ministru.

“Va reamintesc ca Uniunea Social Liberala isi rezerva dreptul de a folosi orice mijloc legal pentru a sanctiona un astfel de derapaj, fiind dispusa sa mearga pana la depunerea de plangeri penale impotriva celor responsabili”, a explicat co-presedintele USL. Victor Ponta aduce in atentie necesitatea administrarii corecte a banului public. “Traversam vremuri in care lumea asteapta mai multa decenta si solidaritate. Avem nevoie ca Guvernul sa nu mai fie sursa raului, a coruptiei si a politizarii”, a adaugat Victor Ponta.

Comentarii

comentariu

About the Author

-