Published On: vin, Apr 6th, 2012

Ungureanu nu da aviz de mediu pentru Chevron si Rosia Montana

Share This
Tags

Premierul Mihai Razvan Ungureanu, care a preluat si interimatul la Ministerul Mediului, sustine ca in acest moment nu se pune problema unui aviz de mediu pentru Chevron, iar Rosia Montana nici nu poate fi adusa in discutie. Premierul a precizat ca in cadrul saptamanii viitoare va fi numit noul ministru al Mediului.

“Evident ca este o speculatie si vreau sa risipesc orice interpretare rauvoitoare. In primul rand, in ceea ce priveste acordurile petroliere semnate cu Chevron nu exista in acest moment absolut nicio necesitate pentru un aviz de mediu. Ne aflam intr-o faza initiala de prospectare pentru care avizele de mediu nu sunt necesare. In al doilea rand, nu se pune acum in discutie proiectul Rosia Montana”, a mentionat premierul Romaniei.

“Tot ce imi pot dori este ca intervalul de timp intre ministeriatul domnului Borbely si cel ce va veni in locul meu sa fie cat mai scurt, astfel incat activitatea ministerului sa revina la stabilitate si normalitatea fireasca. Speram ca saptamana viitoare, e dorinta mea si i-am transmis-o si domnului ministru in calitatea sa de vicepresedinte al UDMR, sa putem reveni aici cu un nou titular al portofoliului”, a spus Mihai Razvan Ungureanu.

Comentarii

comentariu

About the Author

-