Published On: Soare, Apr 1st, 2012

Tricolorele mici, pregatite pentru Campionatul Mondial

Share This
Tags

*Nationala de tineret incheie seria partidelor de pregatire cu o victorie categorica

Dupa o saptamana de antrenamente la Braila, Nationala de tineret a Romaniei, incheie perioada de pregatire pentru Campionatul Mondial din Cehia. In toata aceasta perioada, lotul national a disputat trei meciuri de pregatire. Primul dintre ele a fost cu ocupanta locului III in liga nationala de handbal feminin, echipa locala, HC Dunarea Braila, care s-a incheiat la egalitate 29-29. Sala Polivalenta “Danubius” din Braila a mai gazduit inca o partida de pregatire, adversare fiind lotul de tineret si HC Otelul Galati, acesta incheindu-se in favoarea otelarelor cu scorul de 27-28.

Ultimul meci de pregatire al Nationalei mici, a avut loc dupa partida din liga Nationala dintre HC Dunarea Braila si HCM Roman, lotul de tineret incheind turneul de pregatire cu o victorie categorica impotriva unei echipe din Divizia A, CSM Slobozia, scorul final fiind de 36-22. Spre deosebire de primele doua partide, in acest meci a evoluat si Gabriela Perianu.

Delegatia Romaniei va pleca miercuri spre Turcia, acolo unde va avea loc turneul de calificare la Campionatul Mondial din Cehia. Tricolorele fac parte din grupa a 4-a, alaturi de Rusia, Turcia si Islanda si vor debuta la acest turneu impotriva tarii gazda vineri, 6 aprilie.

Comentarii

comentariu

About the Author

-