Published On: mie, Apr 18th, 2012

Titiule, ce tie nu-ti place, altuia nu-i face!

Share This
Tags

In plin an electoral, presedintele PDL Braila, Constantin Dumitriu, zis si Titiu, isi umfla muschii de sahist si cere transparenta totala din partea candidatilor locali la Consiliul Judetean, consilii locale si primarii.

Ca sa nu spuna Dumitriu si putinii lui fani – sa traiasca familia lui! – ca suntem rautaciosi si denaturam spusele Maurului, puteti sa accesati singuri site-ului oficial al PDL Braila si veti afla ca micul… asta… marele conducator a solicitat public ca toti politicienii care-si doresc o functie sa spuna „pe bune” ce venituri au si de unde au toalele de firma pe care le poarta:

„ „Imi doresc ca in anul 2012, toti cei ce vor  sa candideze pentru o functie publica, fie si de consilier, sa poata fi priviti cu „realitate”:  ce venituri au si ce lux isi pot permite sa afiseze”.

Constantin Dumitriu apreciaza ca felul in care se imbraca sau masinile de lux pe care le detin persoanele publice trebuie sa defineasca  mai intai dispozitia acestora catre transparenta , pentru ca cetatenii sa aleaga in cunostinta de cauza.

Acesta este un motiv destul de puternic pentru mine, pentru a dori sa schimb mentalitatea asupra mediului politic si administrativ din Braila”.

Curajoasa intiativa, pentru un presedinte pe cale de disparitie, atat din punct de vedere politic, cat si sportiv! Cand spunem “pe cale de disparitie” ne referim, evident, la functiile de presedinte, ca numai cine n-are nicio legatura cu politica nu stie ca ambele au fost castigate la stilul “smuls”.

Si daca tot pretinde transparenta totala in partida electorala, noi zicem sa intre el la deschidere, sa dea un exemplu personal si sa ne spuna sincer, cu mana pe inima, de ce pleaca seara la Galati, daca el sustine sus si tare ca locuieste in Braila?! In plus, ne-ar interesa sa ne spuna sincer daca mai vrea sa desfiinteze judetul Braila, asa cum dorea in urma cu cateva luni, cand ne asigura ca este spre binele nostru, al tuturor. In al treilea rand, ii cerem sa raspunda sincer daca a cerut ceva malai ( ca sa manace si gura lui o mamaliga buna) vreunui director de serviciu descentralizat, ca sa nu-i ia scaunul de sub partea dorsala.

Ii multumim anticipat inca presedintelui PDL Braila, Titiu Dumitriu.

Comentarii

comentariu

About the Author

-