Published On: lun, Apr 2nd, 2012

Tineri pusi pe scandal, potoliti cu dosare penale

Share This
Tags

In noaptea de sambata spre duminica, la orele 00.17, politistii Sectiei 3 de Politie Rurala Surdila Gaiseanca au fost sesizati prin apelul de urgenta 112, de  R.M., de 30 de ani, din satul Scarlatesti, comuna Ciresu, cu privire la faptul ca doua persoane au patruns, fara drept, in curtea locuintei sale si l-au agresat pe sotul ei, R.C., in varsta de 46 de ani.

Verificarile efectuate de politisti au stabilit ca, in jurul orelor 00.10, U.P., [n varsta de 20 de ani din satul Scarlatesti, comuna Ciresu, si G.D., de 19 ani, din satul Vultureni, comuna Ciresu, au patruns in curtea locuintei partii vatamate, sub pretextul ca vroiau sa caute o anumita persoana, si l-au lovit fara motiv cu pumnii in zona fetei.

In acel moment, victima s-a refugiat in imobil, iar sotia sa a apelat numarul 112, timp in care cei doi suspecti au continuat sa produca scandal in strada, rupand sase scanduri din gardul imprejmuitor al locuintei.

In cauza a fost intocmit dosar penal sub aspectul comiterii infractiunilor de violare de domiciliu, lovire sau alte violente si distrugere.

Comentarii

comentariu

About the Author

-