Published On: mar, Apr 3rd, 2012

Tigari descoperite pe raza municipiului Galati de politistii de frontiera

Share This
Tags

Politistii de frontiera galateni pe timpul desfasurarii unei actiuni specifice pe linia prevenirii si combaterii traficului ilicit cu tigari, desfasurate pe raza municipiului Galati, au descoperit 4.200  tigarete cu timbru de acciza de R. Moldova.

In data de 02 aprilie, in jurul orelor 06.30 politistii de frontiera din cadrul Compartimentului Sprijin Operativ a Serviciului Teritorial al Politiei de Frontiera Galati, pe timpul desfasurarii unei actiuni pe linia prevenirii si combaterii traficului ilicit cu tigari, pentru valorificarea unei informatii aflate in lucru au oprit in trafic, pentru control, pe raza municipiului Galati, un autoturism marca BMW 520I, condus de catre Dumitru S., cetatean cu dubla cetatenie romana si R. Moldova, in varsta de 41 ani.

In vederea efectuarii unui control amanuntit, persoana si autoturismul au fost conduse la sediu S.T.P.F. Galati, ocazie cu care politistii de frontiera au descoperit in doua locasuri special amenajate prin decuparea in tabla din partea interioara a stalpilor din spatele, cantitatea de 4.200 tigarete, marca Winston Blue, cu timbru R. Moldova.

Bunurile au fost predate lucratorilor Directiei Regionale de Accize si Operatiuni Vamale Galati, care au dispus sanctionarea contraventionala a barbatului cu amenda in valoare de 5.000 lei si retinerea intregii cantitati de tigari si a autoturismului in vederea confiscarii.

Comentarii

comentariu

About the Author

-