Published On: joi, Apr 12th, 2012

Spectacol extraordinar de comedie la Maria Filotti

Share This
Tags

Primaria Municipiului Braila si Teatrul Tineretului WoW Bucuresti prezinta spectacolul “Portret la minut”, care va avea loc vineri, 27 aprilie, ora 19.00, in Sala Mare a Teatrului “Maria Filotti”.

“Portret la minut” este o comedie bulevardiera, o piesa despre situatia unui cuplu tanar care trece prin problemele crizei financiare actuale, dar care are mult mai multa bataie de cap cu problemele conjugale pe care sotia, fara voia ei, le-a generat. Cei doi tineri se muta cu chirie intr-o garsoniera – caci banca le-a luat apartamentul – unde Marcela, sotia, e asaltata de „dragalaseniile” proprietarului si de cele ale unui vecin tupeist. Andrei, sotul, nu mai stie la care dintre cei doi sa faca fata, asta pana cand intra in scena sora Marcelei, care rezolva rapid situatia.

O comedie spumoasa, un spectacol foarte reusit, astfel poate fi definit spectacolul “Portet la minut”. Distributia este una de exceptie, printre actori numarandu-se Laura Cosoi, Dragos Mostenescu, Emil Mitrache, Ovidiu Ianu si Monia Pricopi, regia apartinandu-le chiar actorilor Dragos Mostenescu si Ovidiu Ianu. Biletele se gasesc la Agentia Teatrului “Maria Filotti” din Braila.

Comentarii

comentariu

About the Author

-