Published On: joi, Apr 19th, 2012

Sondaj USL Braila, pentru stabilirea ordinii pe listele de candidati

Share This
Tags

* sondajul va incepe chiar de maine si va dura 4-5 zile

Presedintele PNL Braila, Catalin Boboc, a anuntat astazi ca partidele semnatare ale protocolului USL in plan local au decis sa recurga la solutia efectuarii unui sondaj de opinie comun, pentru a stabili in ce ordine si in ce proportie se vor plasa candidatii PSD, PNL si PC pe listele comune. Boboc a declarat ca sondajul se va realiza chiar de catre membrii celor 3 formatiuni politice si din fiecare echipa de chestionare vor face parte reprezentanti ai PSD, PNL si PC, ca sa nu existe niciun fel de suspiciuni: “Pentru ca oamenii tot acuza ca rezultatul configuratiei scenei politice este de multe ori rezultatul unor aranjamente, discutii, negocieri, manevre, am convenit un lucru care ni se pare de maxim bun – simt si anume: ponderea celor trei partide pe listele de consilieri comunali, municipali si judeteni am convenit sa fie stabilita in urma unui sondaj de opinie pe care o sa-l facem. Sondajul se va realiza in zilele urmatoare, adica incepand chiar de maine pana luni, marti cel tarziu. Am convenit ca acesta sa fie facut de ecchipe mixte, formate din reprezentanti ai celor 3 partide, mai sunt cateva mici discutii pe marginea intrebarilor chestionarului si vom aplica procedurile standard folosite la sondajele de opinie”.

Boboc a mai precizat ca inca nu s-a stabilit daca se vor adresa brailenilor si intrebari legate de celelalte partide de pe scena politica locala, sau nu, insa aceste amanunte vor fi hotarate in orele urmatoare.

“Noi am facut, fiecare dintre noi, cate un sondaj, numai ca l-am facut de capul nostru si evident ca niciodata nu vom putea sa cadem de acord, rezultatele sunt as spune diametral opuse si nimeni nu accepta ca al celuilalt e valabil, asa ca procedam acum la aceasta maniera de lucru”, a mai spus Boboc.

Comentarii

comentariu

About the Author

-