Published On: mar, Apr 24th, 2012

Saptamana dificila pentru CF Braila

Share This
Tags

*Echipa antrenata de Ion Viorel disputa in aceasta saptamana doua meciuri dificile in deplasare

Aproximativ 1000 de braileni au tinut sa vada la fata locului partida din cadrul etapei a 22-a din liga a doua la fotbal, dintre CF Braila si Dunarea Galati, joc ce a fost la discretia echipei brailene si care s-a încheiat cu scorul de 4-1 (2-1) în favoarea formatiei antrenate de Ion Viorel, care dupa aceasta partida se afla din nou in obiectiv.

A fost o victorie muncita si pe deplin meritata pentru elevii antrenati de Ion Viorel, care, dupa acest succes urca pe locul cinci cu 35 de puncte, dar în aceasta saptamâna pentru braileni urmeaza doua partide în deplasare.

Maine, 25 aprilie, incepand cu orele 17.00, echipa locala CF Braila disputa o prima partida din aceasta saptamana, in deplasare, din etapa cu numarul 23, pe terenul celor de la FCM Bacau. Orice deplasare este dificila pentru elevii lui Ion Viorel, dar dupa victoria categorica din etapa 22, baietii pleaca cu moralul ridicat, pe cand bacauanii vin dupa o infrangere din deplasare in fata celor de la CSM Iasi, ocupand locul 11 cu un total de 28 de puncte.

Tot in aceasta saptamana, elevii lui Ion Viorel vor mai disputa o partida in deplasare, pe terenul celor de la Farul Constanta.

Etapa 23 Miercuri 25 Aprilie

FC Botosani – Gloria Buzau

Dunarea Galati – Farul Constanta

Sageata Navodari – Dinamo II Bucuresti

Victoria Branesti – Delta Tulcea

Astra II Giurgiu – FC Snagov

CS Otopeni – Callatis Mangalia

Viitorul Constanta – CS Municipal Studentesc Iasi

Comentarii

comentariu

About the Author

-