Published On: vin, Apr 20th, 2012

PSD Braila sustine ca USL merge pe liste comune in 32 de localitati

Share This
Tags

* varianta difera substantial de cea oferita presei ieri de liberali, care vorbeau doar despre 26 de localitati

Senatorul PSD de Braila Ion Rotaru a facut astazi cateva amendamente la lista data publicitatii de liberali, cu privire la candidaturile USL la primariile localitatilor din judet. El a declarat ca de fapt, USL merge pe liste comune in 32 de localitati din judet, nu in 26, cum a spus joi liderul liberal Catalin Boboc:  “In linii mari, ceea ce au comunicat liberalii e corect, insa sunt cateva erori in ceea ce au comunicat, de pilda, la Faurei nu este candidat PNL, este candidat PSD. Cert este faptul ca vom candida pe USL in 32 de localitati si pe PNL+ PSD in a 33-a, la Faurei, cu candidat PSD, plus un candidat al PC separat, asa cum am mai spus, iar in celelalte localitati vom avea candidati ai fiecarui partid. Referitor la celelalte orase, in afara de Braila, unde avem candidat comun, la Ianca va fi lista comuna USL, la Insuratei, candidati separati.

Nu s-a definitivat lista consilierilor municipali si judeteni, urmand ca zilele acestea sa se realizeze un ultim sondaj la nivelul municipiului Braila si in functie de rezultate, sa se intocmeasca si listele amintite. S-a ajuns la aceasta formula de candidaturi, eu cred ca in unele locuri este corect, in unele nu, dar vom vedea care va fi rezultatul final. Cert este ca ai nostri colegi de la liberali au sustinut ca varianta in care nu suntem de acord sa candideze pe liste proprii in unele localitati, vor pierde pur si simplu organizatiile, in sensul ca ceilalti oameni ai lor vor pleca la alte partide si atunci am fost de acord cu liste separate”.

Rotaru a mai precizat ca social-democratii spera ca pana duminica sa aiba deja rezultatul sondajului amintit, iar luni, cel tarziu, sa inchida listele de consilieri, la nivel de USL.

Comentarii

comentariu

About the Author

-