Published On: mie, Apr 4th, 2012

Promenada Mall aduce primul magazin C&A din Braila

Share This
Tags

Primul magazin C&A din Braila va fi inaugurat in data de 5 aprilie in cadrul centrului comercial Promenada Mall. Acesta este cel de-al 19-lea magazin pe care cunoscutul retailer international de moda il deschide in reteaua sa din Romania.

Pozitionat la intrarea in mall si beneficiind de o suprafata de 1.250 de metri patrati, noul magazin C&A ofera, la debutul pe piata locala, reduceri de 20% in intervalul 5-8 aprilie.

„Deschiderea magazinului C&A se inscrie in strategia noastra de business, care pune accent pe dezvoltarea zonei de moda prin aducerea de noi branduri internationale pozitionate deja in preferintele si asteptarile consumatorilor din aceasta regiune”, declara Dragos Chirita, Marketing Manager Promenada Mall Braila.

Promenada Mall a intrat in portofoliul fondului de investitii sud-african New Europe Property Investments (NEPI) in 2009. In urma unei investitii in valoare de 7,2 milioane de euro, centrul comercial a devenit, anul trecut, principala destinatie de cumparaturi si divertisment din sud-estul Romaniei, si unul dintre cele mai mari proiecte regionale de retail la nivel national.

European Retail Park este cel mai mare proiect regional de retail din sud-estul Romaniei, cu o zona totala de acoperire de peste 1 milion de persoane. Centrul comercial este amplasat pe o suprafata totala de aproximativ 126.000 m.p. si are o suprafata construita de 70.000 m.p. European Retail Park Braila este amplasat pe Drumul European 577, la 5 minute de centrul orasului Braila si la 15 de minute distanta de Galati.

Promenada Mall Braila reprezinta componenta principala a parcului comercial European Retail Park Braila, alaturi de alti trei mari operatori: Altex, Carrefour si Bricostore. Promenada Mall Braila se integreaza perfect in peisajul oraselor Braila-Galati si din imprejurimi, fiind locul unde tinerii, familiile si oamenii de afaceri deopotriva pot evada din rutina zilnica. Promenada Mall reuneste o mare varietate de marci importante de imbracaminte, dar si diferite optiuni de divertisment, avand integrat cel mai mare cinema din afara Capitalei, restaurante si alte servicii care vin in intampinarea preferintelor tuturor celor ce cauta un loc pentru relaxare.

Primul magazin C&A a fost infiintat in anul 1841 intr-un orasel din Olanda. In prezent, C&A este un retailer de moda international, cu 1.500 de magazine raspandite pe teritoriul a 20 de tari europene, cu cel mai bun raport pret – calitate. C&A isi achizitioneaza marfurile de la aproximativ 900 de furnizori din 40 de tari, acestea fiind, la randul lor, produse pe pietele a peste 60 de tari. In total, compania C&A are peste 40.000 de angajati. C&A este o firma a COFRA Holding AG, care are sediul central in Elvetia.

Pe piata din Romania, C&A a intrat in anul 2009 si, odata cu inaugurarea din Promenada Mall Braila, a ajuns la al 19-lea magazin.

Comentarii

comentariu

About the Author

-