Published On: lun, Apr 30th, 2012

Proiectele USL: un milion de noi locuri de munca si impozit diferentiat

Share This
Tags

USL a lansat, pana acum, sapte programe constituind viziunea sa despre economie, educatie, administratie, agricultura, turism, mediu si energie, printre promisiuni numarandu-se crearea unui milion de noi locuri de munca si introducerea impozitului diferentiat.

In viziunea sa despre economie, USL a avansat promisiunea de a face un milion de noi locuri de munca, astfel incat numarul de angajati sa devina cel putin egal cu numarul de pensionari, promitand, totodata, o crestere economica de 4% anual.

Obiectivul de creare a un milion de noi locuri de munca va fi posibil, in viziunea USL, in principal, prin reducerea costului muncii si prin scaderea fiscalitatii.

USL a promis reducerea CAS cu 5% pentru angajatori, reducerea integrala a platii CAS datorate de angajatori pentru un an, precum si zero taxe pentru angajarea in regim part-time si cresterea salariului minim pe economie la 800 lei/luna.

USL va pastra plafonul de 16% si va introduce impozitul diferentiat pe venitul salarial cu deductibilitati fiscale, astfel: cota 8% – pana la 800 lei/luna, cota 12% – de la 800 lei/luna pana la 1600 lei/ luna si cota 16% – pentru ce depaseste 1600 lei luna.

Comentarii

comentariu

About the Author

-