Published On: mie, Apr 4th, 2012

Ponta, hotarat sa o schimbe pe Roberta Anastase

Share This
Tags

Prezent la Braila pentru a-i fi prezentata lista lunga de candidati USL la alegerile locale, precum si delegatii la Congresul din 7 aprilie, Victor Ponta a intarit intentia Opozitiei de a o revoca din functia de presedinte al Camerei Deputatilor pe Roberta Anastase, cunoscuta pentru aritmetica proprie pe care a aplicat-o la votul Legii Pensiilor.

“Roberta Anastase a anulat toate sedintele pana la Paste pentru ca noi sa nu depunem cererea de revocare, dar in prima sedinta de dupa Paste acesta este primul lucru pe care il vom face”, a declarat co-presedintele USL, Victor Ponta.

In ceea ce priveste propunerea de sanctionare a presedintelui PSD pentru faptul ca in iunie 2011 altcineva ar fi votat in locul sau folosindu-i cartela, pe cand el se afla la discutii la Palatul Cotroceni cu Traian Basescu,Victor Ponta a declarat la Braila ca “Nu poti sa sanctionezi un om care nu a fost prezent. Accept orice sanctiune”.

Insa, avand in vedere ca presedintele Camerei Deputatilor a amanat pana dupa Paste sedintele din Camera, propunerea presedintelui Comisiei Juridice din Parlament, pedelistul Daniel Buda, de profesie zootehnist, nu poate fi inca analizata.

“Cand ne intalnim sa ma sanctioneze pe mine, din moment ce au anulat toate sedintele de la Camera Deputatilor, ca sa nu o sanctionam pe doamna Anastase? Stiti care este sanctiunea mea? Nu ma vor primi la Camera Deputatilor 15 zile. Banuiesc ca radeti odata cu mine de aceasta sanctiune dura, pe care mi-o vor aplica doamna Anastase si cu zootehnistul Buda”, a conchis Victor Ponta la conferinta de presa care a urmat Conferintei Extraordinare PSD de la Braila.

Comentarii

comentariu

About the Author

-