Published On: mar, Apr 10th, 2012

Poliţiştii veghează la liniştea brăilenilor, de Paşte

Share This
Tags

Pentru creşterea gradului de siguranţă a cetăţenilor, în perioada 12-16 aprilie a.c., pe parcursul derulării Sfintelor Sărbători Pascale, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Brăila a luat măsura suplimentării numărului de poliţişti care vor acţiona, în sistem integrat, împreună cu jandarmi, poliţişti de frontieră şi poliţişti locali, în preajma lăcaşurilor de cult şi în zonele de agrement din municipiul şi judeţul Brăila.

Poliţiştii se vor afla în stradă pentru asigurarea ordinii şi liniştii publice şi apărarea patrimoniului public şi privat, în localităţile urbane şi rurale, în vederea preîntâmpinării producerii oricăror evenimente negative. Pe drumurile publice se va asigura prezenţa activă a agenţilor de circulaţie rutieră, la orele de vârf, pentru combaterea excesului de viteză, prevenirea accidentelor şi ambuteiajelor rutiere, fluidizarea şi controlul circulaţiei, inclusiv prin amplasarea radarelor.

Zilnic, circa 300 de ofiţeri şi agenţi vor acţiona pentru a preveni comiterea infracţiunilor stradale, de natură să tulbure ordinea şi liniştea cetăţenilor. Totodată, poliţiştii recomandă cetăţenilor să fie foarte atenţi la persoanele din jur pentru a putea preveni furturile din genţi şi buzunare, comise în zone aglomerate, pe fondul neatenţiei determinate de febra cumpărăturilor şi la protejarea locuinţei pe timpul cât sunt plecaţi din localitate.

Comentarii

comentariu

About the Author

-