Published On: joi, Apr 19th, 2012

Politistii cauta o braileanca disparuta de la domiciliu

Share This
Tags

Ieri, la orele 11.00, la sediul I.P.J. Braila s-a prezentat o braileanca, de 45 de ani, care a sesizat disparitia de la domiciliu, din ziua de 30.03.2012, a mamei sale, Ciurgea Elena, in varsta de 67 de ani, din Braila.

Din primele cercetari a rezultat ca, la data disparitiei, in jurul orelor 12.00, femeia a fost vazuta singura pe peronul Garii CFR Braila, stabilindu-se ca aceasta practica cersetoria pe raza municipiilor Braila si Galati.

Semnalmente : inaltime 160-165 cm, constitutie astenica, fata ovala, barbie ascutita, nas coroiat, riduri faciale proeminente, par alb, lung, ochi caprui, iar ca semn particular prezinta o cicatrice postoperatorie pe coapsa piciorului drept. Se deplaseaza greoi, folosindu-se de doua bastoane din lemn.

Imbracaminte la data plecarii de la domiciliu : nu se cunoaste.

Pentru cea in cauza, care a mai fost plecata de la domiciliu, politistii Biroului Urmariri din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale au solicitat urmarirea la nivel national si, in continuare, desfasoara activitati specifice pentru depistarea ei.

Cine poate da relatii despre prezenta acesteia in municipiul sau judetul nostru este rugat sa apeleze, gratuit, numarul pentru urgente 112, ori 0239/606.100, interior 20162, la Biroul Urmariri din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale al Inspectoratului de Politie Judetean Braila.

Comentarii

comentariu

About the Author

-