Published On: mar, Apr 3rd, 2012

Patru migranti din Bangladesh retinuti la Oancea

Share This
Tags

Politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Oancea au retinut 4 barbati din Bangladesh care au trecut ilegal frontiera dintre Republica Moldova si Romania.

In data de 01 aprilie, in jurul orelor 19.20, politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Oancea, pe timpul executarii unei misiuni specifice, au observat in zona localitatii de frontiera Vadeni patru persoane care nu-si justificau prezenta in zona.

Ca urmare a declansarii actiunii tactice politienesti, la fata locului s-au deplasat politisti de frontiera din cadrul aceluiasi sector, care au depistat si retinut patru barbati care nu detineau documente de identitate. In urma verificarilor efectuate s-a stabilit ca acestia sunt patru cetateni din Bangladesh, cu varste cuprinse intre 18 si 25 ani, care au trecut ilegal frontiera din Republica Moldova in Romania, cu ajutorul unei barci, cu scopul de a ajunge într-un stat din vestul Europei pentru a-si gasi un loc de munca.

Au fost informate în mod operativ autoritaţile de graniţa vecine, iar evenimentul de trecere ilegala a frontierei de stat a fost cercetat împreuna cu acestea.

Politistii de frontiera au intocmit celor patru barbati lucrare penala sub aspectul savarsirii infractiunii de intrare in tara prin trecere ilegala a frontierei de stat.

Comentarii

comentariu

About the Author

-