Published On: mar, Apr 17th, 2012

Paste de cosmar, pentru o eleva din judetul Braila

Share This
Tags

* fata de 14 ani a fost luata cu forta din biserica, de la slujba de Inviere si a fost dusa la marginea satului, unde patru indivizi aveau de gand sa o violeze * ea a scapat ca prin urechile acului, fiindca unul dintre baieti s-a speriat de consecinte si i-a dat drumul

O fata de 14 ani, eleva in clasa a VIII-a, din localitatea Caineni Bai, a trecut printr-o intamplare de cosmar in noaptea de Inviere, cand a fost cat pe ce sa fie violata. In timp ce asculta slujba in biserica din sat, impreuna cu fratele ei si cu niste prietene, ea a fost luata cu forta de un baiat de 18 ani, baut, care o amenintase in trecut ca o va batjocori. Fata s-a speriat si a cerut ajutorul fratelui, insa agresorul l-a amenintat si pe acesta ca-l bate, daca i se pune in cale. Speriat, copilul n-a mai avut curajul sa intervina, iar individul a tarat-o pe sora sa la o masina in care se aflau inca patru adolescenti, a impins-o inauntru si au plecat. Fratele fetei a avut inspiratia sa alerge in spatele masinii si a observat ca aceasta s-a oprit marginea satului. El si-a anuntat familia ca fata a fost rapita , iar parintii au pornit imediat catre locul indicat.

Intre timp, in lastarisul de la marginea satului, tanarul de 18 ani i-a lasat pe 3 dintre baieti, precum si pe fata si le-a cerut acestora sa profite de ea cat este el plecat sa-l duca acasa pe cel de-al patrulea adolescent, care era atat de beat, incat adormise in masina. Tanarul a avertizat-o pe victima ca atunci cand va reveni, isi va satisface poftele cu ea si a amenintat-o cu bataia, daca se impotriveste. Dupa ce a individul a plecat, eleva a inceput sa planga si sa-I roage pe baieti sa o lase in pace, iar unul dintre acestia, speriat de consecintele unui posibil viol, a decis sa o lase sa plece.

“In biserica l-a impins pe baiatul meu, care a incercat sa o salveze pe fata si i-a zis ca o sa-l bata si pe el si toata familia mea. A luat-o cu forta, a bagat-o in masina, unde mai erau unii, la fel de beti ca el si a dus-o la marginea satului. Acolo i-a dat jos si le-a ordonat la ceilalti trei sa o violeze pana vine el, ca daca nu termina pana atunci, o sa-i intrerupa, fiindca va fi randul lui sa profite de fata mea. El a plecat cu masina sa-l duca acasa pe baiatul care adormise in masina. Norocul fetii a fost ca unul dintre aia care trebuiau sa o violeze s-a speriat sa nu-I gasim noi in timp ce facea asta, ca stiau ca am plecat in urmarirea lor si i-a dat drumul”, a spus mama fetei.

Imediat ce au gasit-o pe copila, parintii ei au anuntat politia , iar oamenii legii au demarat o ancheta. Chiar daca tinerii nu au recunoscut nimic, dupa efectuarea cercetarilor, politistii i-au intocmit tanarului in varsta de 18 ani dosar penal pentru infractiunea de lipsire de libertate in mod ilegal.

Comentarii

comentariu

About the Author

-