Published On: joi, Apr 5th, 2012

O sansa pentru studentii la Medicina, Farmacie, Finante si IT

Share This
Tags

* studentii braileni din anul III la o facultate din domeniile amintite care au rezultate bune la invatatura, pot aplica pentru o bursa BestJobs

Studentii braileni – si nu numai – interesati de obtinerea unei burse au acum o sansa. Academia BestJobs a lansat recent un program de burse si stagii de practica destinat studentilor in domeniile Finante, IT, Medicina si Farmacie. Mai exact, patru studenti vor primi cate o bursa in valoare de 100 euro pe luna, pe tot parcursul anului universitar 2012/2013, in timp ce alti 18 vor avea sansa de a invata direct de la specialistii din domeniu, in cadrul stagiilor de practica oferite de companii importante din Romania. Cei interesati pot aplica pentru aceste burse in perioada 4 aprilie – 3 mai 2012.

Sunt eligibili studentii in anul III la o facultate din domeniile Medicina, Farmacie, Finante si IT profil, ai caror medie de studii este cel putin egala cu 8,5 pentru Finante si IT, si 9,00, pentru Medicina si Farmacie. Selectia candidatilor va avea loc in perioada 4 -14 mai 2012. Acordarea burselor si stagiilor de practica se va face in functie de un interviu la care vor fi supusi finalistii, derulat intre 15 – 31 mai 2012. Din comisia de intervievare vor face parte specialisti in recrutare, reprezentanti ai companiilor ce ofera stagiile de practica si cadre didactice.

Castigatorii burselor si programelor de internship vor fi anuntati pe 15 iunie 2012.

Comentarii

comentariu

About the Author

-