Published On: vin, Apr 6th, 2012

O masina a ars in urma unei scurgeri de combustibil

Share This
Tags

In data de 04 aprilie 2012, subunitatile de interventie ale Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta au intervenit pentru limitarea si lichidarea a patru incendii. La ora 17.00, Detasamentul 1 de pompieri Braila a intervenit pentru limitarea si lichidarea unui incendiu la un agent economic din satul Varsatura, comuna Chiscani. Imprejurarea care a dus la producerea incendiului a fost focul deschis in spatii deschise lasat nesupravegheat, motiv pentru care au ars 150 kg deseuri panouri de izopanel si hartie, insa nu s-au inregistrat victime.

La ora 21.45, aceeasi subunitate a intervenit pentru stingerea unui incendiu la un autoturism pe str. Rahova din municipiu. In urma unei scurgeri de lichide combustibile, a ars compartimentul motor in proportie de 100%.

De asemenea, s-a intervenit pentru lichidarea si limitarea a doua incendii de vegetatie uscata in Ianca si Faurei. A ars vegetatia uscata pe o suprafata totala de aproximativ 2 ha., iar cauza probabila de producere a incendiilor a fost focul deschis in spatii deschise lasat nesupravegheat.

Comentarii

comentariu

About the Author

-