Published On: mie, Apr 4th, 2012

Minorul care a injunghiat o barmanita, arestat pentru 19 zile

Share This
Tags

In seara zilei de 31.03.2012, la orele 21.00, politistii au fost sesizati ca numita F.V., angajata a unei societati comerciale, tip café-bar, situate pe strada Piata Poporului, din municipiu, a fost lovita cu un cutit in zona spatelui de catre un tanar necunoscut.

In urma cercetarilor efectuate de politisti de la Biroul de Investigatii Criminale, s-a stabilit ca principalii suspecti ai comiterii faptei sunt minorii P.D. (16 ani) si P.F. (13 ani), ambii din Braila.

Ieri, politistii i-au depistat si condus la sediul Politiei Municipiului Braila pentru cercetari, probandu-se faptul ca, in acea seara, in jurul orelor 19.00, acestia au fost in acel bar si s-au hotarat sa mearga sa caute un cutit si sa revina, urmand ca dupa lovirea barmanului, sa sustraga banii existenti in café-bar.

Astfel, cei doi s-au intors la café-bar unde, P.D., avand cutitul asupra lui, profitand de neatentia victimei, a lovit-o, dupa care s-au speriat si au renuntat sa mai sustraga banii, iesind in fuga din café-bar.

In urma examinarii medico-legale a partii vatamate, s-a stabilit ca aceasta a suferit leziuni care necesita pentru vindecare 30-35 de zile de ingrijiri medicale, fara sa-i fie pusa in primejdie viata.

Fata de P.D. s-a luat masura retinerii pentru o perioada de 24 ore, pe baza de ordonanta, fiind introdus in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva al IPJ Braila, instanta luand masura arestarii preventive pe o perioada de 19 zile, iar P.F. a fost incredintat parintilor, urmand a fi cercetat in stare de libertate, fiind minor cu varsta sub 14 ani, pentru savarsirea infractiunii de tentativa la talharie.

Comentarii

comentariu

About the Author

-