Published On: Soare, Apr 22nd, 2012

Ministrul Stelian Fuia n-a avut curaj sa dea ochi cu agricultorii braileni

Share This
Tags

* el a contramandat intalnirea programata pentru vineri, cu membrii LAPAR

Conducerea LAPAR Braila este indignata de modul sistematic in care ministrului Agriculturii, Stelian Fuia, isi manifesta “dezinteresul total fata de institutia pe care o conduce” si a cerut demisia lui Fuia. Solicitarea  a venit dupa ce ministrul, asteptat vineri la Braila, a contramandat vizita in judet.

“Aşadar, domnule ministru, aveti posibilitatea, daca aveti demnitate, sa lasati Ministerul Agriculturii in grija celor care inteleg problemele reale din agricultura, iar dumneavoastra ocupati-va in continuare de politica, iar noi va uram succes in alegeri”, se arata intr-un comunicat LAPAR dat publicitatii.
Ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Stelian Fuia, urma sa se intalneasca vineri, 20 aprilie, cu reprezentanţii asociatiilor producatorilor agricoli din judetul Braila si Galati, insa intalnirea s-a amanat “pentru o data care va fi anuntata ulterior”. Fuia urma sa discute, cu acest prilej si cu reprezentantii Agentiei Nationale de Imbunatatiri Funciare, sucursala Braila si sucursala Galati.

Comentarii

comentariu

About the Author

-