Published On: vin, Apr 6th, 2012

Luna curateniei

Share This
Tags

Autoritatile locale au demarat curatenia de primavara in municipiu. Pana acum au fost plantati 3000 de arbori, 3200 de arbusti, un numar de 3000 de trandafiri, pana la final urmand sa mai planteze alti 7000 de trandafiri.

La aceasta curatenie in municipiu au participat au raspuns atat elevi din scolile brailene, cat si cetatenii din zona in care au fost plantati acesti arbori.

“Au fost actiuni pe care le-am facut cu ajutorul multor participanti, mai ales din liceele si scolile brailene, cei de la Colegiul National Murgoci, de la Balcescu, de la Brancusi, gradinita Dumbrava Minunata, gradinita 34, scoala Fanus Neagu, Grupul Scolar Anghel Saligni, Colegiul Economic Ion Ghica, Scoala Vlaicu Voda si multi altii. Totodata au participat si cetatenii de la blocurile in care am plantat astfel de arbori si arbusti. Rugamintea mea a fost din totdeauna ca dumnealor sa-si asume si o parte macar din efortul pentru ingrijire,” a declarat primarul Aurel Simionescu.

Totodata, curatenia in municipiu mai tine si de adunarea deseurilor, autoritatile brailene estimand ca la finalul acestei campanii sa se adune un numar de peste 3000 de tone de deseuri.

Comentarii

comentariu

About the Author

-