Published On: joi, Apr 12th, 2012

Lucrarile pe Calarasi, pe ultima suta de metri

Share This
Tags

Timpul frumos si manifestarile culturale care vor avea loc in perioada urmatoare au animat echipele de muncitori care lucreaza la finalizarea modernizarii Caii Calarasilor, astfel ca lucrarile se afla aproape de final.

“Doresc ca azi (n.r. 12 aprilie), maine cel tarziu, sa dam drumul la portiunea de Calarasi intre Mihai Bravu si Strada Franceza, care este la final, ca sa spunem asa, ca si dimensiune, ca si asezare, si dupa aceea vom face acelasi lucru dupa Sarbatorile Pascale cu portiunea dintre Mihai Bravu si Piata Independentei, astfel incat undeva in jurul lui 1-2-5 mai partea dinspre Casa Agronomului, Casa Tineretului sa fie gata pana in Bariera Calarasilor, la forma finala. Si sigur, dupa aceea, avand in vedere si introducerea gazului pe partea cealalta, incet-incet sa terminam si zona din partea Palatului Administrativ”, a precizat primarul Aurel Simionescu.

Mai mult, edilul a explicat ca in prezent se lucreaza etapizat, pentru a nu se mai crea situatia din 2008, cand multe strazi erau sapate, insa pe numai cateva se lucra efectiv.

“Nu putem face exact ca in 2008, cand au sapat toate strazile prin Chercea si apoi doi ani de zile a trebuit sa muncim sa le astupam. Deci pe rand, incet-incet, pe masura ce se termina, incep altele, vom lucra pe 20-25 de strazi deodata, cred ca este suficienta dispersia aceasta, astfel incat lucrurile, pe de o parte, sa se si intample, si pe de alta parte nici sa nu creeze un foarte mare disconfort. Asa cum v-am spus, noi speram ca pe data de 1 iunie Calarasiul sa se termine, de asemenea, undeva in 10-15 mai ceea ce este aici Platou si tot ceea ce este sa se termine, pentru ca vor fi niste manifestari in continuare, va fi festivalul international “George Grigoriu”, deci sunt lucruri care trebuie sa gaseasca orasul in masura posibilului cat mai rezolvat din punct de vedere al lucrarilor pe care noi le intreprindem”, a continuat primarul Simionescu.

Comentarii

comentariu

About the Author

-