Published On: mie, Apr 25th, 2012

Lucrare penala pentru braconaj piscicol la Braila

Share This
Tags

* politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Braila au depistat un barbat care pescuia in perioada de prohibitie.

In data de 24 aprilie a.c., o patrula a politiei de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Braila pe timpul desfasurarii unei actiuni pe linia prevenirii si combaterii braconajului piscicol, l-au depistat pe cetateanul Danut B., in varsta de 36 de ani, in zona kilometrului fluvial 203, malul stang al fluviului Dunarea. Acesta desfasura activitati de pescuit comercial, in perioada de prohibitie, folosind o plasa de pescuit cu lungimea de 10 m si latimea 2.5 m, cu care a capturat cantitatea de 7 kg peste, specia scrumbie.

Politistii de frontiera braileni au luat masura confiscarii plasei de pescuit, iar pestele capturat a fost predat unei societati comerciale de profil in vederea valorificarii. In plus, ei i-au intocmit barbatului lucrare penala, sub aspectul savarsirii infractiunii de pescuit comercial in habitatele piscicole naturale prin orice metode si mijloace, al pestilor si al altor vietuitoare acvatice, in perioada de prohibitie si in zonele de protectie, urmand a fi inaintata Parchetului de pe langa Tribunalul Braila.

Comentarii

comentariu

About the Author

-