Published On: mar, Apr 24th, 2012

La plimbare cu pistolul in torpedou

Share This
Tags

Aseara, la orele 21.30, agenti din cadrul Politiei Municipiului, in timp ce actionau impreuna cu politisti de la Serviciul de Interventie Rapida, pe Calea Calarasilor, la intersectia cu strada Milcov, a oprit in trafic un autoturism inmatriculat in judetul Constanta.

La volanul masinii, a fost identificat S.C., in varsta de 32 de ani, din Braila.

Efectuand controlul autoturismului, politistii au gasit in torpedou un pistol neletal, din categoria celor supuse autorizarii, si 7 cartuse cu bila din cauciuc, aferente acestuia.

Cercetarile au fost preluate de politisti de la Biroul Arme, Explozivi si Substante Periculoase, care au stabilit ca cel in cauza detine pistolul in baza certificatului emis de I.P.J. Braila, la data de 20.03.2007.

Deoarece acest certificat confera dreptul titularului numai pentru detinerea pistolului la domiciliu, nu si pentru portul acestuia, arma si cartusele au fost ridicate in vederea continuarii cercetarilor, iar pe numele braileanului a fost intocmit dosar penal pentru comiterea infractiunii de port, fara drept, de arma neletala, din categoria celor supuse autorizarii, fapta prevazuta si pedepsita de Art. 134, din Legea 295/2004, privind regimul armelor si al munitiilor.

Comentarii

comentariu

About the Author

-