Published On: joi, Apr 26th, 2012

Joi, zi grea pentru pompierii braileni

Share This
Tags

În data de 25.04.2012, subunităţile de intervenţie ale inspectoratului au acţionat pentru limitarea şi lichidarea a patru incendii şi degajarea unui copac, astfel:

- la ora 09.45, Detaşamentul 1 de pompieri Brăila a intervenit pentru limitarea şi lichidarea unui incendiu la locuinţa lui Stoiana N., pe str. Gh. Marinescu din municipiu. Împrejurarea care a dus la producerea incendiului a fost un scurtcircuit la o maşină de spălat în funcţiune. A ars maşina de spălat.

- la ora 18.00, Garda de intervenţie Ianca a intervenit pentru stingerea unui incendiu la locuinţa lui Nicu B. din satul Plopu. A ars gunoi menajer pe o suprafaţă de cca. 100 mp.

- la ora 18.45, Garda de intervenţie Făurei a intervenit pentru stingerea unui incendiu la groapa de gunoi din satul Deduleşti, comuna Mircea Vodă. A ars gunoi menajer pe o suprafaţă de cca. 800 mp.

- la ora 19.25, Garda de intervenţie Însurăţei a intervenit pentru stingerea unui incendiu la groapa de gunoi din comuna Roşiori. A ars gunoi menajer pe o suprafaţă de cca. un hectar.

Cauza probabilă de producerea a celor trei incendii de gunoi menajer a fost focul deschis în spaţii deschise. Nu s-au înregistrat victime.

- la ora 19.00, Garda de intervenţie Făurei în cooperare cu SVSU din localitate a acţionat pentru degajarea unui copac căzut pe carosabil pe str. Păcii din oraşul Făurei. Nu s-au înregistrat pagube materiale.

Comentarii

comentariu

About the Author

-