Published On: mie, Apr 18th, 2012

Jandarmii asigura ordinea cu prilejul “Izvorului Tamaduirii”

Share This
Tags

Inspectoratul de Jandarmi Judetean Braila va asigura masurile de ordine si liniste publica la Biserica „Buna Vestire” ( Biserica Greaca ) din Braila, cu ocazia manifestarilor religioase prilejuite de sarbatoarea „Izvorul Tamaduirii”, de maine, 20 aprilie.

Avand in vedere experienta anilor trecuti, cand credinciosii au sosit cu o zi-doua  inainte, inspectoratul de jandarmi a constituit, incepand de ieri, patrule pedestre, instaland, totodata, gardurile de protectie din dotare, in vederea asugurarii protectiei cetatenilor si prevenirii busculadelor.

Pentru desfasurarea intr-un climat normal a acestor manifestari religioase, la aceasta misiune vor participa aproximativ 100 de jandarmi.

Lucratorii Jandarmeriei Braila recomanda participantilor sa respecte indicatiile fortelor de ordine, sa manifeste calm si intelegere, cum este si normal in asemenea zile,  sa nu isi lase eventualele bagaje nesupravegheate, pentru cei care vor veni din alte judete ale tarii, iar in cazul in care sunt insotiti de copii, sa le acorde o atentie deosebita, intrucat se pot rataci.

In dispozitivul Jandarmeriei Braila, la aceasta misiune, vor participa si lucratori de la Inspectoratului de Politie al Judetului Braila, Politia Locala, I.S.U Braila si S.A.J. Braila.

Comentarii

comentariu

About the Author

-