Published On: vin, Apr 6th, 2012

ISU si-a adus contributia la proiectul “Scoala altfel”

Share This
Tags

In cadrul programului ”Scoala altfel”, desfasurat in saptamana 2 – 6 aprilie, la sediul Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta „Dunarea” din Braila, dar si la Garzile de interventie Ianca, Faurei si Insuratei, au fost prezenti copii prescolari si scolari de la gradinitele 2, 10, 23, 40, 47, 50 din municipiu, scolile „Sf. Maria”, „Sf. Andrei”, „Ion Creanga”, „Mihail Kogalniceanu”, Liceul de Arta „Haricleea Darclee”, Grupul scolar „Grigore Moisil”, Grupul scolar „Nicolae Oncescu” Ianca, Grupul scolar Industrial „George Valsan” Faurei si Gradinita Plopu.

In cadrul activitatilor, pompierii ISU au prezentat mai multe materiale, atat filmate cat si tiparite, in scopul informarii preventive privind  modul de comportare si actiune in cazul producerii unei situatii de urgenta, la descoperirea de elemente de munitie neexplodata, la producerea unui cutremur de pamant urmat de un incendiu, modul de anuntare a unei situatii de urgenta prin apelul de urgenta 112, astfel incat participantii, copii si tineri, sa-si insuseasca cunostintele necesare in astfel de situatii si sa actioneze corespunzator.

De asemenea, de-a lungul celor cinci zile de desfasurare a proiectului “Scoala altfel” a fost prezentata vizitatorilor si tehnica de interventie din dotarea subunitatilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta.

Comentarii

comentariu

About the Author

-