Published On: mar, Apr 10th, 2012

Intrebare publica pentru liderii PDL Braila Constantin Dumitriu si Viorel Balcan: Mai sustineti desfiintarea judetului Braila, sau nu?

Share This
Tags

Chiar daca in ultima perioada parea ca PDL a renuntat la proiectul reorganizarii administrativ-teritoriale a Romaniei, recent, premierul Mihai Razvan Ungureanu a declarat ca acesta nu este uitat , ba chiar este nevoie de un asemenea tip de reorganizare.

“Exista un proiect la care tin, pentru ca sunt convins ca este nevoie de o reforma a administratiei publice si implicit, de reorganizarea admninistrativ- teritoriala”, a spus Ungureanu. In plus, chiar presedintele Traian Basescu declara, in luna martie, ca actualul Parlament trebuie sa adopte in perioada urmatoare Legea de reorganizare administrativ-teritoriala si ca aceasta “va intregi reforma statului”.

In conditiile in care amintita reorganizare administrativ-teritoriala vizeaza desfiintarea judetelor actuale, ii intrebam public pe  presedintele PDL Braila, Constantin Dumitriu si pe deputatul PDL Viorel Balcan daca ei si organizatia pe care o reprezinta sustin acest proiect care va avea ca si consecinta desfiintarea judetului Braila.

Amintim ca anul trecut, cand a fost lansat proiectul reorganizarii administrativ teritoriale, atat Dumitriu, cat si Balcan l-au sustinut hotarat, ba chiar au declarat ca acesta – deci inclusiv desfiintarea judetului Braila – va fi benefic pentru braileni.

Comentarii

comentariu

About the Author

-