Published On: mar, Apr 10th, 2012

Incendiu la fabrica de mezeluri “Marex”

Share This
Tags

In cursul diminetii de marti, un incendiu a izbucnit la o hala in constructie din cadrul societatii “Marex”, lucratorii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta fiind chemati la fata locului pentru a lichida focul. Potrivit declaratiilor purtatorului de cuvant al ISU Braila, incendiul s-a declansat foarte devreme, motiv pentru care nici un angajat nu era in zona.

“Incendiul s-a produs la o hala in constuctie apartinand SC Marex SA, respectiv pe un colt al imobilului. Lucratorii societatii nu erau in acel moment in activitate, asadar nu exista victime, iar pagubele nu sunt insemnate”, ne-a declarat Stefan Stoian de la ISU Braila.

Mai mult, pompierii au lichidat operativ incendiul, urmand a se verifica zona pentru depistarea eventualelor focare ramase, iar specialistii analizeaza datele de la fata locului pentru a descoperi cauza izbucnirii incendiului.

“Hala este construita din placi de metal si poliuretan, cu material ignifug. In prezent se lucreaza la depistarea eventualelor focare care ar putea reaprinde incendiul”, a precizat purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Braila.

Potrivit verificarilor intreprinse de reprezentantii ISU, s-a stabilit ca imprejurarea care a dus la producerea incendiului a fost un scurtcircuit la un cablu de alimentare a unui aparat de sudura. S-au degradat cinci panouri tristrat de la plafon si aprox. 10 mp dintr-un perete de tabla.

Comentarii

comentariu

About the Author

-