Published On: lun, Apr 2nd, 2012

In preajma Pastelui, furturile din supermarket s-au inmultit

Share This
Tags

La data de 31 martie 2012, la orele 11.35, agentii de siguranta publica din cadrul Politiei Municipiului au fost dirijati de ofiterul de serviciu sa se deplaseze la un hypermarket din municipiu, unde personalul de paza a sesizat ca un tanar a sustras o pereche de pantofi sport.

Deplasati de urgenta la fata locului, politistii l-au identificat pe I.F., in varsta de 19 ani, cu domiciliul in Braila, care a fost condus la sediul Politiei in vederea continuarii cercetarilor pentru savarsirea infractiunii de furt calificat.

Prejudiciul cauzat a fost de 223,08 lei, insa recuperat in totalitate si inapoiat unitatii pagubite.

O zi mai tarziu, in dupa-amiaza zilei de 1 aprilie, un agent de paza care isi executa serviciul in cadrul unui supermarket din municipiu a sesizat telefonic la Politie faptul ca o femeie  a sustras produse alimentare din incinta unitatii.

Imediat la fata locului s-a deplasat o patrula de politie care a identificat-o pe suspecta C.M., in varsta de 44 de ani, din Braila, care sustrasese produse in valoare de 5,67 lei. Prejudiciul a fost recuperat si celei in cauza i s-a intocmit dosar penal pentru furt calificat.

Comentarii

comentariu

About the Author

-