Published On: mie, Apr 11th, 2012

In memoriam candidatura lui Titiu Dumitriu

Share This
Tags

Infobraila anunta cu durere in suflet scoaterea de pe lista de candidati ai PDL la orasele resedinta de judet a lui Constantin Dumitriu, iubit viceprimar de Galati, stimabil europarlamentar si onorabil presedinte PDL Braila.

Ati ghicit, suntem in doliu, dupa tragica veste a incetarii premature a candidaturii lui Dumitriu la Primaria municipiului Braila. Vestea a cazut ca un traznet asupra redactiei, cand Dumitriu insusi ne-a sunat de acolo, din lumea mai buna unde se afla (adica de la sediul de partid; noi eram in redactie, dar oricum nu ne putem lauda ca facem parte din “lumea buna” ), pentru a ne anunta ca lista publicata in presa centrala, cu candidaturile stabilite de conducerea PDL pentru orasele resedinta de judet, care il plasa in pozitia de candidat al democrat-liberalilor la alegerile pentru Primaria municipiului, este gresita. Mai exact, desi Dumitriu figura pe acea lista ca si candidat la municipiul Braila, de fapt, adevaratul candidat ar fi Viorel Balcan.

Ca orice om in momente de soc, prima oara am crezut ca n-am auzit bine, ca eram intr-o usoara stare de euforie, dupa ce, dis de dimineata, deschisesem sampaniile sa sarbatorim candidatura lui Dumitriu si sa ne bucuram inca de pe acum pentru rezultatul zguduitor pe care intuiam ca-l va obtine la alegeri. Un rezultat care i-ar fi zduduit din temelii scaunul de presedinte PDL Braila. Acum, insa, i se zguduie lui de intuitiile noastre, fiindca nu candideaza nici la Primarie, asa cum nu mai candideaza nici la Consiliul Judetean.

Dupa primul moment de confuzie, reactia a fost de panica totala, fiindca vestea ne-a luat realmente pe nepregatite. Realitatea cruda – mai bine spus, fiindca e vorba de Dumitriu, Antena dereglata – ne-a convins, o data in plus, ca viata nu e dreapta si ca oamenii buni (adica noi) nu au noroc si nu-si vad visele implinite (adica pe Dumitriu candidand). Si cate sperante ne pusesem in candidatura lui Titiu! Ce satisfactie am fi avut la aflarea rezultatelor, ce incununare ar fi fost pentru el, pentru viitorul lui (politic) care ii atarna-n fata…

P.S. Nu-l vom uita niciodata pe micut. Spunem asta fiindca oricum, sfarsitul carierei lui politice la Braila e aproape. Ca cat mai e pana la alegeri?

Comentarii

comentariu

About the Author

-