Published On: vin, Apr 27th, 2012

In luna Mai PSD Diaspora deschide filiale in Paris, Nisa, Lyon si Bordeaux

Share This
Tags

PSD Diaspora deschide in luna Mai patru organizatii locale in Franta, la Paris, Bordeaux, Lyon si Nisa, urmand ca pe 13 Mai sa aibe loc conferinta de infiintare a  organizatiei teritoriale PSD Franta.

Din partea conducerii PSD Diaspora va participa deputatul Cristian Rizea, presedintele organizatiei.

Pe data de 6 Mai, toti membrii PSD Diaspora care detin dubla cetatenie, romana si franceza, vor merge la vot pentru a-l sustine pe Francois Hollande, in cel de-al doilea tur de scrutin al alegerilor prezidentiale.

„Suntem convinsi ca momentul schimbarii a venit si in Franta. Intreaga Europa are nevoie, atat pe plan politic, cat si pe plan economic de victoria lui Francois Hollande, pe care il sustinem pentru ca suntem parte a aceleiasi familii politice la nivel international si pentru ca astfel, Romania va beneficia de un sprijin real din partea Frantei.” a declarat deputatul Cristian Rizea, presedintele PSD Diaspora.

Actiunea face parte din programul PSD Diaspora de a inaugura filiale social-democrate in tarile unde exista comunitati semnificative de romani, in vederea sustinerii drepturilor acestora.

Comentarii

comentariu

About the Author

-